angry birds, ένα πράγμα!!!


Τι έχω πάθει πια;;;
Πώς έχω εναρμονιστεί έτσι με την περιρρέουσα πολιτική ατμόσφαιρα;;;;
Τις προάλλες ήλθε η κόρη μου με ένα πακετάκι...''Για σένα μαμά, που το ήθελες''!!! Μικρό το πακετάκι, αλλά σαν το πιάσεις στο χέρι, αρχίζεις και σκέφτεσαι τι είναι αυτό που ήθελες και χωράει σε τόσο μικρό δέμα....χαμογελάς ξετυλίγοντας και τσουπ...να το πουλάκι..Όχι το τσίου τσίου, αλλά αυτό το κίτρινο του angry birds, ξέρετε. Τι, δεν το ξέρετε το παιχνίδι; Εδώ το ξέρω εγώ.... οπότε αποκλείεται να μην το ξέρει άλλος!!!
''Τι είναι αυτό παιδί μου;;; Μου το ανοίγει και ''ορίστε το στικάκι που ήθελες '' μου είπε!!!!!!!!!
Τι ήταν να μου το πει;;; Δεν θέλω να ακούω για στικάκια!!!!!!!!!!!!Δεν θέλω ούτε να τα βλέπω!!!!!!!!!!!!!! Δεν θέλω ούτε να τα κρατήσω στα χέρια μου!!!!!!!!! 
Έγινα  angry bird, σίγουρα!!!
Τα'χασε το παιδί, ε...φυσικό ήταν να με ρωτήσει γιατί κάνω έτσι...
Τι να της πω;; Ό,τι μια έκρηξη βίας θα  κόλλησα και στο άκουσμα περί στικακίου εξερράγη;;;;;;;;;;;;
Μπάφιασα! 
Στικάκια ένα σωρό ακούω.................και έκρηξη βίας βλέπω................και να,τα τηλεοπτικά παράθυρα, να, οι συζητήσεις, οι αναλύσεις, το ποιος ωφελείται, το ποιος κατηγορείται, λες και η βία ωφελεί κανέναν, λες και δεν έχουμε σοβαρά πραγματικά θέματα να μας απασχολούν, έχουμε τώρα και το..............φό
βο!!!!!!!!
Και να φανταστεί κανείς ότι τα νούμερα για την καθημερινότητά μας που παρουσίασε η Στατιστική υπηρεσία πέρασαν έτσι...ως μια συνηθισμένη είδηση.
Τι και αν είναι κοντά στο 30% η ανεργία (26% και κάτι),....τι και αν οι άνεργοι κάθε χρόνο αυξάνονται ...............τι και αν τα νούμερα δεν έδειξαν ως ανέργους τους ημιαπασχολούμενους..............τι και αν είναι πάρα πολλοί οι ανασφάλιστοι εργαζόμενοι;;;;
Τι και αν η φορολογία είναι θηλιά στο λαιμό;; Τι και αν παγώνει από το κρύο ο κόσμος και έχουμε πνιγεί από την αιθαλομίχλη;;; Τι και αν η ΔΕΗ αυξάνει το ρεύμα  για να ....................μάθουμε  ότι το πετρέλαιο κακώς το περιφρονήσαμε και το ρεύμα πια θα κοστίζει περισσότερο!!!!!!!!
Τι και αν οι μισθοί ακόμη μειώνονται ενώ οι τιμές των προϊόντων μένουν βρε παιδί μου, σταθερά υψηλές............μα τη σταθερότητα και αυτή!!!!!!!!!!!!!!
Εμείς το βιολί μας..............τα στικάκια μετράμε και σίγουρα θα άξιζαν πολλά τα στοιχήματα αν ήταν σίγουρο ότι θα μαθαίναμε τον αληθινό αριθμό τους!!!
Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πια, γιατί δεν ξεσηκώνεται ο λαός...Άλλοι μιλούν για οικονομίες που τρώγονται και θα έλθει η έκρηξη όταν τελειώσουν. Άλλοι υποστηρίζουν ότι η οικογενειακή αλληλεγγύη βοηθά πάρα πολύ τους ανέργους της. Άλλοι πάλι μιλούν για μαζική έξοδο των νέων ειδικά για εύρεση εργασίας. 
Μα αυτό είναι το ζητούμενο;;;
Να γίνει έκρηξη;;
Να φτάσουμε στο ''αμήν'';;;
Να μην έχουμε τίποτε να χάσουμε;;;
Εδώ ο κόσμος πιέζεται και πιέζεται καθημερινά..............Μετράμε την αντοχή του;;  Αυτό κάνουμε;;; Πειραματιζόμαστε;;; Ε...............οι μετέχοντες στο πείραμα ας καταγράψουν τις αντιδράσεις!!!!!
Νισάφι πια!!!!!!!!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου