Όταν ο χορός μπορεί να διηγηθεί ένα παραμύθι καλύτερα από το λόγο!!!!!!!!!!!!!!!


Ήταν μια φορά και ένα καιρό, μια βασιλοπούλα που με τη γέννησή της ευλογήθηκε από όλες τις νεράιδες να έχει ομορφιά, χάρη, ευτυχία και αγάπη. Αλλά --πάντα υπάρχει το αλλά--, το κακό,  η κακιά νεράιδα την καταράστηκε να πεθάνει στα 16α γενέθλιά της......Η καλή νεράιδα Πασχαλιά μετατρέπει αυτήν την κατάρα σε λήθαργο της πριγκίπισσας αλλά και ολόκληρου του παλατιού, που θα λυθεί με ένα φιλί από τον  ωραίο πρίγκιπα. 
Φυσικά ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε την ωραία κοιμωμένη και αφού έλυσε τα μάγια την παντρεύτηκε μέσα σε χορούς και τραγούδια.
Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα αφού είδαμε την προτελευταία παράσταση της ωραίας κοιμωμένης  του GRIGORONICH BALLET -THEATRE OF RUSSIA.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, στο θέατρο Βadminton, το μπαλέτο και η μουσική μας  απογείωσε για 2 ώρες τουλάχιστον στα ύψη που ο Γιούρι Νικολάεβιτς Γκριγκορόβις έθεσε με την χορογραφία του!
Όλο το μπαλέτο πιστεύω ότι έδωσε τον καλύτερο εαυτό του που ανάμεσα στους χορευτές υπήρχαν και 54 χορευτές του Corps de ballet και μαθητές της χορογραφικής σχολής του μπαλέτου.
Δυστυχώς δεν επιτρεπόταν η φωτογράφηση γι αυτό υπάρχουν μόνο οι φώτο του τέλους.
Κάποιες φωτογραφίες πήρα από το πρόγραμμα της παράστασης γι αυτό δεν είναι καλές. Αλλά καλύτερο από το τίποτα, έτσι;;Δείτε τις!

Ο Σεργκέι Μπαράνικοφ  ήταν απολαυστικότατος ως κακιά μάγισσα

Η Αννα Ζούκοβα στο ρόλο της πριγκίπισσας ήταν υπέροχη!

Και ο επίλογος έκλεισε με τις υποκλίσεις αφού το  καλό είχε νικήσει το κακό, όπως συμβαίνει μόνο στα παραμύθια!!!!!!!!!!!!
Και καταχειροκροτήθηκαν όλοι τους. Το άξιζαν!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου