Αν αποσύρονταν τα νερά των ωκεανών για λίγο....τι θα βλέπαμε!!!!!!!

Τελικά η μεγαλύτερη χωματερή είναι ο βυθός των ωκεανών....και των θαλασσών της Γης, που εκτός από τη θαλάσσια ζωή, φιλοξενεί και ετερόκλητα αντικείμενα που σαπίζουν και μολύνουν πολλές φορές τη θαλάσσια περιοχή...
Δείτε φώτο από τους βυθούς που κρατούν πολλές φορές επτασφράγιστα τα μυστικά τους!
Μαγευτικός ο κόσμος των θαλασσών!






Αλλά και γεμάτος ιστορία, μυστήριο και ανθρώπινες τραγωδίες.







 

  

Τώρα θα βρούμε και βαγόνια τρένου που .....δεν βρέθηκαν στο βυθό από ατύχημα, αλλά εκεί καταλήγουν επειδή είναι άχρηστα.(πηγή)

Και επί τω έργω, οι  αρχές των Μητροπολιτικών Συγκοινωνιών της Νέας Υόρκης, εδώ και μια δεκαετία, συντελούν σ'αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα!



Βαγόνια που αφήνονται να σκουριάζουν στο βυθό, αδιαφορώντας τι θα προκαλέσουν στο θαλάσσιο περιβάλλον οι σκουριές των μετάλλων και όχι μόνο!!!!
Αυτό και αν είναι πρόοδος!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Τα βαγόνια δεν τα πετάνε στη θάλασσα επειδή είναι άχρηστα. Σε θαλάσσιες περιοχές που ο βυθός δεν είναι κατάλληλος να φιλοξενήσει πολλά είδη, ρίχνονται τέτοιες κατασκευές προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως θέσεις φωλεοποίησης. Ταυτοχρόνως δημιουργείται ένα νέο τεχνητό οικοσύστημα. Επίσης ρίχνουν κουφάρια από αεροπλάνα αφού έχουν αφαιρέσει τις μηχανές. Πριν τα ρίξουν όλα αυτά, έχουν αφαιρεθεί όλες οι τοξικές ουσίες και γενικώς ότι μπορεί να επιβαρύνει το περιβάλλον.

    Την καλημέρα μου ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή