Ενιαία κίνηση bloggers: Μια ευκαιρία για τον Παύλο!

Καλημέρα σου!
Εύχομαι να είναι καλή η μέρα για σένα και  για όλα τα παιδιά του κόσμου. Εύχομαι να είναι καλή μέρα και για ένα παλικάρι στην άνοιξη της ζωής του, που  παλεύει κάθε μέρα εδώ και δυο χρόνια για να ζήσει. Τον λένε Παύλο και είναι 17 ετών!

Όχι, μην προσπερνάς, διάβασε εδώ στο μπλογκ http://www.kapaworld.gr/  την ιστορία του Παύλου 
και αν μπορείς να συνεχίσεις την ημέρα σου σαν να μη συμβαίνει τίποτε, εντάξει.
Εγώ δεν μπόρεσα να προσπεράσω.
Το ξέρω, θα πεις συμβαίνουν πολλά, δεν τα μπορούμε όλα. Αλλά όλοι μαζί, ένα χέρι, μια γροθιά για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να μαζευτούν τα χρήματα που θα δώσουν ελπίδα ζωής στον Παύλο. Θυμάσαι την κοπέλα που έφυγε για Βοστόνη με τη βοήθεια του  κόσμου; Σκέψου τις ελπίδες που κάθε ένας μας μπορεί να δώσει σ' αυτό το παιδί, από το λίγο, από το υστέρημά του.
Σκέψου ότι μπορεί να ήταν στη θέση του το δικό μου παιδί, το δικό σου. 
Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Η ανθρωπιά δεν πέθανε!
Εδώ είναι ο αριθμός μέσω του οποίου η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο πιο άμεσα γίνεται ένα αξιοσέβαστο και πολυπόθητο ποσό για να μπορέσει να μεταφερθεί ο Παύλος στη Βοστόνη.   

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ
ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓ.428/537100-79
ΙΒΑΝ GR8101104280000042853710079
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ΕΤΗΝGRAA
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Σουζάνα Κυριακίδου ~ Μαμά Παύλου

6986789490

Αναδημοσίευσε  το όπου μπορείς! Η φωνή μας να γιγαντώσει και να φτάσει σε κάθε σημείο που υπάρχουν Άνθρωποι, ώστε  να μπορέσει ο Παύλος να δει ξανά τη ζωή με αισιοδοξία. Ευχή από καρδιάς ο Παύλος να ξεπεράσει το μεγάλο του πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ!!