2015: Ουστ!!!

πηγή

Καλό μήνα!!!
Τελευταίος μήνας του χρόνου, πάει, φεύγει παίρνοντας μαζί του, τις νεκρές ελπίδες μας που η αρχή του χρόνου έφερε. Γενάρης ήταν, θυμάσαι;  Εκλογές και πόσα πια ελπίζαμε ότι μπορεί να αλλάξουν! Δεκέμβρης είναι, βλέπεις; Έχουμε ξανά την ίδια κυβέρνηση που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια των Μνημονίων! Τι και αν αλλάζουν τα πρόσωπα; Οι πολιτικές μετράνε που είναι η εξής μία: Λιτότητα, αφαίμαξη, ανεργία, ύφεση,όλα σε πακέτο προσφοράς!
Μη νομίζεις ότι δεν λαμβάνω υπόψη   το μπαρούτι που επίσης έχει καλύψει με τη μπόχα του όλη την περιοχή μας... 
Μη νομίσεις ότι δε γελάω κιόλας με όλους τους πολιτικούς που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση, που ενώ πάσχιζαν όλο το χρόνο κολυμπώντας στα νερά της κινδυνολογίας  του Grexit,που, τάχα μου, ετοίμαζε η κατ΄όνομα αριστερή κυβέρνηση, τώρα κραυγάζουν ''απεταξάμην'' των μέτρων που η παραμονή στο ευρώ φέρνει!!!
Ε...και να μην πω πόσο ''θαύμασα''τη γείτονα χώρα με τις εκβιαστικές προωθήσεις προσφύγων στην Ευρώπη από τα εδάφη της; Κοίτα τι πήρε ως αντάλλαγμα για να τους κρατήσει μακριά!!!
Και εμείς; 
Εμείς θύματα ως συνήθως των πολιτικών-θυτών που πασχίζουμε να σταθούμε ορθοί βοηθώντας όσους δεν το καταφέρνουν. Τόσοι μας χρειάζονται και μέρες που έρχονται η βοήθειά μας απαραίτητη. Και νιώθεις τόσο λίγος, μπροστά στην τόσο μεγάλη ανάγκη που βλέπεις γύρω σου, θύμα και συ, θύματα μεγαλύτερα τόσοι άνεργοι, αναξιοπαθούντες, παιδιά χωρίς τους γονείς τους που αδυνατούν να τα θρέψουν, ηλικιωμένοι που υποσιτίζονται και πάει λέγοντας!!
Και μη διαμαρτύρεσαι ότι δεν είσαι θύμα. Μπορεί να είσαι θύμα-κορόιδο, μπορεί θύμα-αδαής, μπορεί θύμα-αφελής, ίσως θύμα-ιδεολόγος, αλλά πάντως θύμα. 
Αλλά τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε, ναι;
Στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, ετοιμάζουμε τα δωράκια μας όποια και αν είναι, απλώνουμε το χέρι σε όσους το χρειάζονται και δε σταματάμε να φωνάζουμε στο 2015 και σε όσους μας το ''μαύρισαν'':''Αντε ουστ''!!!