Το καλοκαίρι μπήκε...............ας το απολαύσουμε!



Kαλό μήνα εύχομαι σε όλους! 
Αρχή καλοκαιριού έχουμε,αν και ο καιρός έχει άλλες διαθέσεις !
Ίσως ταιριάζει με τη δική μου διάθεση...........αλλά το καλοκαίρι μπήκε και ας το απολαύσουμε όπως ξέρουμε!
Ο Μάης έφυγε και στο καλό να πάει μια και μου έφερε ένα σωρό αναποδιές που στο τέλος κάθε μιας αναφωνούσα ''τέλος καλό όλα καλά''!!
Αλλά στο ενδιάμεσο............οι παλμοί της καρδιάς έκαναν τις τρέλες τους, το στομάχι δενόταν κόμπος και στο τέλος η ανάσα έβγαινε βαθιά μέχρι την επόμενη ταραχή....
Εκτός από την προγραμματισμένη επέμβαση στο μάτι του πατέρα μου και τις καθημερινές επισκέψεις, που τον συνόδευα, στον οφθαλμίατρο, είχαμε και τρεχάματα με τη μικρή μας που χτύπησε στο κεφάλι και έκανε τρία ράμματα. Αλλά πιο πολύ μας φόβισαν οι οδηγίες του χειρουργού '' σκουντάτε το τη νύχτα για να ελέγξετε τον ύπνο του, παρακολουθείτε το 48 ώρες αν έχει υπνηλίες, αν ζαλίζεται  αν.....αν...'' και όλα τα συναφή, ξέρεις τώρα, κεφάλι είναι αυτό, χτύπημα βαθύ έκανε ,πώς να μην ανησυχείς;;
Μετά το ''τέλος καλό όλα καλά'' να και το τηλέφωνο να τρέξουμε στη μαμά μου που έπεσε σκοντάφτοντας μέσα στο σπίτι. Μεγάλη γυναίκα είναι το μυαλό πάει όπου θέλει. Και αφού δεν βρέθηκε κάτι άσχημο από το πέσιμο, έμεινε ο πόνος που ακόμη την ταλαιπωρεί και μέσα σε όλα αυτά να έχεις και τον πατέρα μου να παραπονιέται για το τι  παιδί είμαι και αφήνω τη μάνα μου να πονάει!  Τώρα τι να του πω;  Του είπα μόνο ότι το μαγικό μου ραβδάκι το κατάσχεσε ο Στουρνάρας και ξέμεινα από δυνάμεις! 
Και μέσα σε όλα αυτά τα μικροατυχήματα που ο φόβος για τα αγαπημένα σου πρόσωπα τα μεγεθύνει, να και το τηλεφώνημα από τη γειτόνισσα ότι μας άνοιξαν το εξοχικό μας.........κλέφτες.......κλέφτες........κλέφτες!
πηγή

Τρέχαμε και εκεί, εκτός Αθηνών, να δούμε τι πήραν, να καταθέσουμε στην αστυνομία που απλά κατέγραψε το περιστατικό, να φτιάξουμε ό,τι κατέστρεψαν, να βάλουμε για πλύσιμο τα ρούχα που πέταξαν στο πάτωμα.....και τα αστραπόβροντα στο ενδιάμεσο να μη μας αφήνουν να ηρεμήσουμε..........Ένα διαζύγιο στο στενό μου περιβάλλον, ήταν κεραυνός εν αιθρία......και υπάρχει μικρό παιδί που έκανε παιδότοπο το γραφείο του παιδοψυχολόγου!!!!!!!!!!!!
Θα μου πεις υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα............ναι ναι ξέρω.
Αλλά μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι το δικό σου πρόβλημα τελικά κατατάσσεται στα μικρό.....προβλήματα, έχεις πάθει ένα βραχυκύκλωμα...δεν γίνεται αλλιώς.
Εν τω μεταξύ, είχαμε και τις εκλογές............φυσικά το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο για μένα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με απογοήτευσε. Ως φαίνεται, μια ελπίδα θα υπέβοσκε μέσα στην βεβαιότητά μου!
Αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι υπήρχε λόγος που υπήρχαν τόσοι πολλοί υποψήφιοι............για σκέψου το.
Σεντόνια ολόκληρα ήταν τα ψηφοδέλτια...........δίπλωνες και ξαναδίπλωνες για να μπουν στο φάκελο. Για υπολόγισε........καμιά 20αριά γνωστούς-φίλους-συγγενείς δεν θα' χει κάθε υποψήφιος;; Πολλαπλασίασε το με τον αριθμό των υποψηφίων και θα δεις ότι έτσι βγαίνει το ποσοστό των κομμάτων.....Εμείς οι άλλοι..................ε ας πούμε ότι κάναμε το καθήκον μας και ασκήσαμε το ιερό μας δικαίωμα του ψηφίζειν.
Ας μη ξεχνάμε όμως ότι :
''Η ζωή είναι δώρο!
Πες ''Ευχαριστώ'' και απόλαυσε την κάθε σου στιγμή!''
Αυτό μου έστειλε μια φίλη και τη διαβεβαίωσα ότι απόλαυσα τόσο πολύ κάθε στιγμή του Μαΐου που νοιώθω τύψεις με τόση απόλαυση γι αυτό τον αποχαιρέτησα εγκάρδια!!!!!!
Καλό καλοκαίρι ας έχουμε..........και τα άλλα τα βρίσκουμε στην πορεία!