Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις για παιδιά και όχι μόνο!!!!

           


9 μέρες μένουν μέχρι τα Χριστούγεννα! Μέρες μέσα στις ετοιμασίες, στην οικογενειακή θαλπωρή και φυσικά στις εξορμήσεις σε εκδηλώσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά με θέμα τα Χριστούγεννα.

Κρίμα μόνο που πάρα πολλά παιδιά δεν μπορούν να επισκεφθούν τους χώρους με την εορταστική ατμόσφαιρα, να δουν τον Αι Βασίλη και να παίξουν με παιχνίδια σε παιδότοπους ειδικά διαμορφωμένους για τα μικρά πλάσματά μας.
Κρίμα, γιατί τα έξοδα πολλά. Εισιτήρια παντού, στην είσοδο και σε κάθε παιχνίδι...για μικρούς και μεγάλους.
Όμως ο κόσμος ήταν  πολύς στις δυο εκδηλώσεις που επισκέφτηκα το Σαββατοκύριακο και έδειχνε να το απολαμβάνει.
Η πρώτη εκδήλωση αφορούσε το Christmas factory  στην Τεχνόπολις στο Γκάζι.
Εκτός από τη ρόδα, το καρουσέλ, το τρενάκι υπήρχε και το εργοστάσιο γλυκών για μια γενναία δόση ζάχαρης, επί πληρωμή φυσικά, αλλά και το εργοστάσιο παιχνιδιών με παιχνίδια για παιδιά.
Όμως ενδιαφέρουσα είναι  η έκθεση της Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και του παλιού ελληνικού και ξένου παιχνιδιού με πρωτότυπα αλλά και αντίγραφα παλιών παιχνιδιών, για μεγαλύτερα παιδιά και ............ενήλικα παιδιά!!
Μουσική και ξυλοπόδαροι, παγοδρόμιο και φαγάδικα, αλλά και παραδοσιακά σπιτάκια με λογής λογής διακοσμητικά και δωράκια που κάποιος μπορούσε να   αγοράσει, σκορπισμένα σε ένα χώρο γεμάτο με έλατα φωτισμένα, συμπλήρωναν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η άλλη εκδήλωση που επισκεφθήκαμε ήταν στο MEC Παιανίας. Το βασίλειο του Άγιου Βασίλη με τις πολικές αρκούδες, με το ιγκλού, τη βασίλισσα του χιονιού αλλά και πολλά πολλά παιχνίδια, παιδότοποι και παγοδρόμιο για πατινάζ και σκι, αυτοκινητάκια και τρενάκια, καρουσέλ, το  Snow Tube Slide για μεγάλους και μια μικρή για μικρά παιδιά!
Φυσικά τα φαγάδικα ήταν πολλά, πάγκοι με παγκάκια για να ξαποστάσεις, χιόνι παντού και έλατα συμπλήρωναν την εικόνα της Χριστουγεννιάτικης ψυχαγωγίας.
Όμορφα ήταν, οι φώτο που τράβηξα πολλές και σας δείχνω κάποιες για να πάρετε μια ιδέα.
Και του χρόνου να είμαστε καλά!!



2 σχόλια:

  1. Μπράβο που περάσατε όμορφα αυτές η χαρα και η διασκέδαση αυτών των ημερών που μένουν στο μυαλό των παιδιών και των μεγάλων να μην πώ....τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις.. εχουν την ευκαιρία αυτή για διασκέδαση..να περασετε.. ομορφες γιορτές.. και γεματες χαμόγελα.. κόντρα σε ότι μας στεναχωρεί.. φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ Σμαραγδένια μου.........Και εμείς οι μεγάλοι γινόμαστε παιδιά αυτές τις μέρες.......εγώ δηλ συναγωνίζομαι τα παιδιά επαξίως!!!!!!!
      Καλή σου μέρα

      Διαγραφή