Πολίτες που δρουν κατά βούληση..........

Αυτός είναι ο χάρτης της χώρας μας............

 
Και αυτός είναι ο χάρτης σεισμικότητας......
Και δεν το αναφέρω για να αγριευτούμε, αλλά γιατί ξέρουμε πόσο σεισμογενής είναι η πατρίδα μας, γεμάτη κουκκίδες περιοχών που δίνουν σεισμούς ή που έχουν δώσει........Και τον παρουσιάζω εδώ για να έχουμε ένα δείγμα σύγκρισης με τον παρακάτω χάρτη!
Τώρα λοιπόν, έχουμε ένα νέο χάρτη με κουκκίδες...........
Όλα αυτά τα κόκκινα, είναι οι περιοχές που έχουν δηλωθεί.....τα αυθαίρετα!!!! Επαναλαμβάνω, έχουν δηλωθεί, όχι τα αδήλωτα!!!
Η χώρα των αυθαιρέτων, θα μπορούσε να ονομαστεί η πατρίδα μας!!!!!!!
Τι σημαίνει αυθαίρετο;;; Ό,τι δεν βασίζεται στη λογική, στις αρχές, στους νόμους, ό,τι γίνεται κατά βούληση, σύμφωνα με τις επιθυμίες μας χωρίς κριτήρια , μας λέει το λεξικό!!
Κοιτάξτε και εδώ, ένα μόνο νησί, όπως η Μύκονος, πόσα αυθαίρετα έχει χωρίς να περιλαμβάνονται αυτά που χτίζονται συνεχώς μέχρι τον Ιούνιο!!
Είναι απλά ένα δείγμα του πόσο αυθαιρετούμε ως πολίτες αυτής της χώρας, με την ανοχή της εξουσίας! 
Τώρα μάλιστα, για να δείξουμε και πόσο νομοταγείς πολίτες είμαστε, δηλώνουμε με προθυμία τα αυθαίρετα...............ακόμη και αν δεν έχουμε χτίσει ακόμη! 
 
Και είναι αεροφωτογραφία μιας μόνο περιοχής, που δείχνει τα δυο κόκκινα περιγράμματα που έχουν δηλωθεί ότι υπάρχουν αυθαίρετα ενώ................είναι στην αναμονή! 
Ίσως να έχουμε και εδώ παγκόσμια πρωτοτυπία! 
Και ειδικά στα νησιά του Αιγαίου, γίνεται χαμός από δηλώσεις ακόμη και υπόγειων χώρων  σε ξενοδοχεία, που  δεν υπάρχουν!!!!
Ελλάς το μεγαλείο σου... με τους ''υπέροχους'' κατοίκους σου! 
Οι φώτο είναι από το ΒΗΜΑ -εικόνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου