''....κανένα ζωντανό πλάσμα...........πιο άθλιο από τον άνθρωπο''!!!





''Δεν υπάρχει κανένα ζωντανό πλάσμα που αναπνέει ή έρπει στη γη, που να είναι πιο άθλιο από τον άνθρωπο'', είχε πει ο Όμηρος!

Πάντα ξεχνάω ή θέλω να ξεχάσω πόσο υπανάπτυκτο κτήνος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος. Πόσο ντροπή μπορεί να νοιώσει ένα φυσιολογικό άτομο επειδή ανήκει στο ανθρώπινο είδος με κάτι ανθρωποειδή που δεν κατανοώ γιατί να ζουν..........

Η επικαιρότητα όμως μου θυμίζει ότι ανάμεσά μας ζουν τέρατα που διαπράττουν ή είναι ικανά να διαπράξουν τα χειρότερα .............και να προβάλλουν και δικαιολογίες.

Προχθές διάβασα για τη νέα κοπέλα και το φίλο της που δικάστηκαν γιατί είχαν απαγάγει το 8άχρονο κοριτσάκι στην Αγγλία, τη βίασαν και τη σκότωσαν έτσι...................για την εμπειρία. Άκουσον!!!!!!!!!!!Την κακοποίησε το τέρας μέχρι που βρέθηκε ότι της είχε ξεσκίσει το συκώτι!!!!!!!!!!! Και η κοπελιά- τέρας την χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι .....με τη δικαιολογία ότι ήταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών!!!!!!!!!!

Μετά διάβασα την άλλη είδηση για τον τσιγγάνο σε μας, που βίασε και σκότωσε το 1 μιση χρονών κοριτσάκι του μπροστά στα μάτια του 3άχρονου κοριτσιού του επειδή νευρίασε γιατί το μωρούλι..............έριξε κάτω την ηρωίνη του ............
Όπως διάβασα και στις δύο περιπτώσεις τα ναρκωτικά ήταν μέρος της ζωής αυτών των τεράτων που βίασαν, κακοποίησαν, σκότωσαν παιδιά!!!!!!
Και μια απορία την έχω....Γιατί θεωρούμε ότι οι ναρκομανείς είναι απλά άρρωστοι και τους έχουμε ελεύθερους;;; Γιατί αφού μπορούν να γίνουν τόσο επικίνδυνοι για τους δικούς τους ανθρώπους, θεωρούμε ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά;;;;;;;;;;;;;;;

Πάντως τα σημεία και τέρατα που οι άνθρωποι προκαλούν τελειωμό δεν έχουν τις τελευταίες ημέρες. Όχι πως η ανθρώπινη ιστορία δεν έχει να επιδείξει τερατουργήματα από κτήνη-ανθρώπους.....Αλλά κάθε φορά αναρωτιέμαι.....κάθε φορά απελπίζομαι για την επιείκεια που δείχνει το ίδιο το σύστημα σ' αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας.

Η εσχάτη των ποινών γιατί να καταργηθεί;;;;;;; Να πληρώνουμε φόρους για να ζουν στην φυλακή κάτι παλιάνθρωποι όπως αυτοί που συνελήφθησαν πρόσφατα μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος πορνογραφίας;;;; Και η ειδησεογραφία λέει ότι είναι υπεράνω υποψίας...Γιατρός ο ένας που συνελήφθη και βρέθηκε υλικό που δείχνει μωρά σε σεξουαλικές δραστηριότητες με ενήλικες και ζώα!!!!!!!!!!!!

Έλεος βρε παιδιά με την επιείκεια ορισμένων που θέλουν να λένε ότι δεν είμαστε θεοί να αφαιρούμε ζωές!!!!!!

Μα και η τελευταία είδηση που διάβασα και αφορά την έρευνα για την παιδεραστία στην Καθολική Εκκλησία, και την σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών στη δεκαετία του '50, με έκανε άλλη μια φορά έξω φρενών!!! Σκεφθείτε ότι ανακαλύφθηκε μετά από τόσα χρόνια ότι στο ψυχιατρείο της Καθολικής Εκκλησίας ευνούχιζαν τα αγόρια που θεωρούσαν ομοφυλόφιλα και μάλιστα ένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε τότε, το γεγονός, υπέστη ευνουχισμό γιατί .........μίλησε.

Και με ένα συγνώμη τελειώσαμε;;; Αναφέρομαι στο ''συγνώμη '' του Αρχιεπισκόπου της Ουτρέχτης Βιμ Εικ , που τον Δεκέμβριο ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα!!!!!!!!!!!!


Αν αυτά τα ανθρωποειδή όταν συλλαμβάνονται δεν πρέπει να τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών ως παραδειγματισμό, τότε ποιος πρέπει;;;;
Ερευνητική επιτροπή πέρυσι διαπίστωσε ότι δεκάδες χιλιάδες παιδιά υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση σε ιδρύματα της Καθολικής Εκκλησίας στο διάστημα 1945-1981. Δεκάδες χιλιάδες.......................και ήταν παιδιά................και ήταν υπό την προστασία των πνευματικών ταγών της Εκκλησίας!
Σκέψου πόσα έχουν κακοποιηθεί σε ιδρύματα ως ορφανά  ή επειδή παρουσίαζαν νοητική στέρηση!!!!!!!!!!!!!!!Ορισμένα  περιστατικά, έχουν καταγγελθεί ...και έχουν γίνει συλλήψεις...Σκέψου πόσα δεν είδαν ούτε θα δουν το φως της δικαιοσύνης και δημοσιότητας!!!!!!!
Και όλοι αυτοί είναι συν-άνθρωποι και πολλές φορές υπεράνω υποψίας!!!!!!!!!!!!!!!
Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μας ή γείτονες, συνάδελφοι, συν-άνθρωποι που θα κληθούν να ψηφίσουν με μένα  και σένα, για το καλό του τόπου!!!!!!!!!!! Και δυστυχώς είναι πολλοί........πάρα πολλοί, ενώ μόλις ένα μικρό ποσοστό είναι αυτό που συλλαμβάνεται!!!!!!!!
Έχει άδικο ο Όμηρος όταν έλεγε ότι κανένα ζωντανό πλάσμα στη γη δεν είναι πιο άθλιο από τον άνθρωπο;;;;;;;;;;;;;;;;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου