Να, η άλλη νοοτροπία!!! Πληρώνουμε και τη δική μας και τη δική τους.......

Στην προηγούμενη εγγραφή μου, έδωσα έμφαση στη νοοτροπία της οικογένειας του αριστούχου φοιτητή με  πρόβλημα υγείας. Ως εκ τούτου δικαιούται προνομίων από το κράτος, τα οποία όμως δεν χρησιμοποίησε αφού μπορούσε αλλιώς!! 
Σήμερα...δείχνω με αυτήν την εγγραφή, την άλλη νοοτροπία των πολιτικών μας που έγινε και νοοτροπία χιλιάδων συμπολιτών μας..
Να ένα παράδειγμα:
...............
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης φέρεται πως ξόδεψε το ποσό 29,3 ευρώ στο κέτερινγκ της αίθουσας Vip του αεροδρομίου.
Πρόκειται για τη  Θεοδώρα Τζάκρη που σύμφωνα  με έγγραφο που ενέκρινε η διεύθυνση Οικονομικού του υπουργείου Εσωτερικών, το ποσό αυτό  της επιστράφηκε.
...................
Δεν είναι ντροπή και γελοιότητα η συμπεριφορά αυτή;;;
Ασφαλώς και δικαιούται την επιστροφή. Μόνοι τους ψηφίζουν για τις δικές τους ελαφρύνσεις. Τους πληρώνουμε ακόμη και τον καφέ τους....Το ποσό βέβαια είναι αμελητέο...μπροστά σε τόσα άλλα έξοδα!!! 
Αλλά με τόσα χρήματα που εισπράττουν βουλευτές και υπουργοί θα περίμενε κανείς σ' αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία λίγο φιλότιμο....
Αλλά δεν φταίει η κ. υφυπουργός ....
Φταίμε εμείς που επιτρέπουμε όλα αυτά, να ψηφίζονται στο κοινοβούλιο. Και μιλώ για όλες τις απαλλαγές και επιστροφές χρημάτων στους βουλευτές,  που κανένας μας δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ, όπως κάνουμε τώρα που θίγεται η τσέπη μας!!!!!!!!!!!
Μήπως δεν είναι δική μας ''τσέπη'' αυτά τα χρήματα που τους πληρώνουμε;;;;
Φυσικά ''μαζί τα φάγαμε'' σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης!
''.........ο καθένας με το δικό του μερίδιο ευθύνης'', όπως υποστηρίζει.
Μόνο που εμείς πληρώνουμε το μερίδιο ευθύνης μας αλλά και το μεγάλο μερίδιο ευθύνης των πολιτικών!!!!
Δεν είναι έτσι κ. Αντιπρόεδρε;;;;;;;;






4 σχόλια:

  1. Και να φανταστείς elpidaana ότι κατάγεται από αγροτική οικογένεια και την ψήφισαν οι πολίτες του Ν. Πέλλας ελπίζοντας και ευελπιστώντας να δείξει κατανόηση στα προβλήματα που τους απασχολούν και με την σειρά της να επιφέρει λύση σε κάποια από αυτά ή τουλάχιστον να εισηγηθεί στους ανώτερούς της για την λύση αυτών. Παρόλα αυτά δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Λυπάμαι πολύ για το άτομό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Δήμητρα...Είναι λυπηρό να διαψεύδονται οι ελπίδες των πολιτών από τους πολιτικούς...Πιστεύω στις επόμενες εκλογές να το θυμηθούν...Πάντως είναι και γελοίο να σκέφτεσαι ότι δέχονται να πληρώσει το κράτος,δηλ εμείς ακόμη και για ένα ταξί ή έναν καφέ βρε παιδί μου!!!!!! Τρομεροί άνθρωποι οι πολιτικοί...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αννα μου κακώς που δεν έβαλες και την απόφαση!Ξεμπρόστιασμα θέλουν και κράξιμο οι Τσιφούτηδες!
    Αυτοί οι άνθρωποι θα φτιάξουν την Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα αυτοί ξέρουν μόνο να την χαλάνε την Ελλάδα, Δημήτρη....φτιάχνεται τώρα όπως έγινε;;;
    Ας ελπίζουμε....τι να πω;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή