Δια λιθοβολισμού η θανάτωση της μοιχαλίδας από το Ιράν!!!!!


Διαμαρτυρία έγινε  στην Ουκρανία από την ομάδα    Femeη, όπου γυμνόστηθες γυναίκες-μέλη της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν για την καταδίκη δια λιθοβολισμού της  Ιρανής Σακινέχ Μοχαμαντί-Αστιανί,  που καταδικάστηκε  για μοιχεία.
Είναι τρομερά όλα αυτά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στις χώρες του Ισλάμ.
Άτομα χωρίς δικαιώματα , με μια ζωή στην καταπίεση και τον εξευτελισμό..Άτομα δεύτερης κατηγορίας!!!!!!!!
Είναι μοιχαλίδα η Ιρανή, ένοχη.........  και καταδικάστηκε να θανατωθεί...με τον πιο επώδυνο θάνατο, προφανώς,  για παραδειγματισμό των άλλων γυναικών και για να σωθεί η τιμή του αρσενικού...
Δεν είναι απλά μια συνήθεια που σώζεται μέσα στους αιώνες...Δεν είναι μόνο μια τιμωρία....Είναι, κατά τη γνώμη μου, σαδισμός και απάνθρωπη συμπεριφορά ανδρών που νομιμοποίησαν το λιθοβολισμό για να δικαιολογήσουν τα πρωτόγονα και ζωώδη ένστικτά τους!
Σκάβουν ένα λάκκο και θάβουν τη γυναίκα μέχρι τους αγκώνες ή και πιο πάνω λίγο...Τα χέρια  θάβονται, μέσα στο λάκκο βέβαια!!!!!!!! 
Φέρτε λίγο την εικόνα αυτή στο νου σας..........είναι μια αποτρόπαια και φρικιαστική εικόνα, που δείχνει τι διεστραμμένο ον είναι ο άνθρωπος!!!!!!!
Και αρχίζουν  λοιπόν να πετάνε πέτρες, όλοι  όσοι  είναι μαζεμένοι τριγύρω, πετάνε μέχρι θανάτου της ημι-θαμμένης δυστυχισμένης ύπαρξης...
Οι πέτρες δεν πρέπει να είναι μεγάλες για να μην φέρουν το θάνατο αμέσως...και βεβαίως δεν πρέπει να είναι πολύ μικρές γιατί τότε .............δεν θα είναι πέτρες!!!!!! Αυτή είναι η τακτική τους!!!!!
Φρικτοί πόνοι φέρνουν το θάνατο και ένα πρόσωπο παραμορφωμένο αποκτά η νεκρή, που τόλμησε να απατήσει τον άντρα της!!!!!!!!!!
Τι έχουν περάσει και αυτές οι γυναίκες  στις Ισλαμικές χώρες.....Πόσα βάσανα και εξευτελισμούς ανέχονται γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς!!!!!!!!
Και πόσα ακόμη θα περάσουν ...........
Υπάρχουν κράτη που δεν επιτρέπουν να φανούν, ούτε τα μάτια των γυναικών...Κρυμμένες μέσα στη μπούργκα που ζυγίζει γύρω στα 7 κιλά, με μακρύ το ένδυμα για να μην μπορούν να τρέξουν, να μην φανούν μέρη των ποδιών, κτήματα του άνδρα -πατέρα ,του άνδρα -συζύγου!!!!!!!!
Από μικρά κορίτσια, προετοιμάζονται για το γάμο που θα κανονίσει ο πατέρας-άνδρας, χωρίς επιλογή της ίδιας της κοπέλας, χωρίς δικαίωμα άρνησης..
Θυμάμαι που διάβασα την είδηση ενός συζύγου, μεγάλου σε ηλικία, που έστειλε το 10άχρονο κορίτσι-σύζυγό του στους Ταλιμπάν, για συνετισμό επειδή ήταν .........ανυπάκουη!!!
Ένα παιδί, ένα κοριτσάκι καλείται να ικανοποιήσει τον ..........''μπαμπά'' -σύζυγό  ή τον ''παππού''-σύζυγο της ! Και η τιμωρία της, ήταν κόψιμο της μύτης της! 
Αισθήματα οργής με πλημμυρίζουν κάθε φορά που ακούω ή  διαβάζω κάτι παρόμοιο!!! 
Ούτε δικαίωμα στη μόρφωση, ούτε δικαίωμα στη ζωή έχουν αυτές οι γυναίκες...Γι αυτό και αυτοπυρπολούνται συχνά!  
Κατώτερα παιδιά ενός Θεού, κατώτερα μέλη μιας κοινωνίας φονταμενταλιστικής του Ισλαμικού κράτους..........απάνθρωπου ακόμη και για τους ίδιους τους πιστούς του...
Ο ξυλοδαρμός είναι η μικρότερη βάναυση συμπεριφορά που ανέχονται........Σε ορισμένες περιοχές, η γυναίκα δεν έχει δικαίωμα να αναλάβει ούτε την περιουσία του νεκρού συζύγου της....Μένει χήρα, υποχρεωμένη να παντρευτεί το συγγενή του συζύγου και αν δεν υπάρχει, μένει μόνη χωρίς πόρους να ζήσει και αυτή και τα παιδιά της.
Και οι εικόνες ενός σώματος με μπούργκα που ζητιανεύει στο δρόμο ,έχοντας το παιδί της πλάι της, κάνουν συχνά το γύρω του κόσμου!!!!!
Είναι πολλά αυτά που έχουν γραφτεί για τις γυναίκες της μπούργκας, τις γυναίκες του Ισλάμ...
Θα μπορούσαμε να γράφουμε σελίδες ολόκληρες για τον ψυχολογικό κόσμο τους  που τραυματίζεται, για την αξιοπρέπειά τους  που ποδοπατείται, για τη ζωή τους που τους στερούν...
Μόνες τους δεν θα μπορέσουν να αλλάξουν κάτι......Ακόμη και οι φανατικές Ισλαμίστριες γυναίκες--γιατί υπάρχουν πολλές-- ίσως οδηγήθηκαν στο φανατισμό ως απόρροια της κακομεταχείρισής τους ή ως διέξοδο  να βρεθούν σε καλύτερη θέση στο περιβάλλον των ανδρών ή ακόμη και ως απωθημένο !!!!!!!!!
Συμβαίνουν πολλά άσχημα στον κόσμο μας!!!!!!!
Πολλές περιπτώσεις κακοποίησης, βασανισμών και άλλων αποτρόπαιων πράξεων των ανθρώπων εναντίον συνανθρώπων τους.
Όμως ξέρεις ότι ο νόμος του Έθνους σου αλλά και το Διεθνές δίκαιο δεν τους καλύπτει ....Ξέρεις ότι μπορεί να έλθει η τιμωρία γι αυτά τα ''κτήνη''!
Στις χώρες που κυβερνά το  βαθύ Ισλάμ, ο νόμος είναι γραμμένος από άνδρες για άνδρες....
Και η δικαίωση για τις γυναίκες αυτές, δεν έρχεται ποτέ!!!!!!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου